ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Wow, η Πρόεδρος της Βουλής έχει Tik Tok

newsroom must

H εφαρμογή Tik Tok έχει πλέον καθιερωθεί ως η δημοφιλέστερη νέα εφαρμογή στον παγκόσμιο διαδικτυακό κόσμο όπου έφερε μία νέα εποχή στον κόσμο των social media τραβώντας την προσοχή μικρών αλλά και μεγάλων.

Αποτελεί ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα βίντεο από το χρήστη. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δημιουργήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν βίντεο και συνήθως προβάλλουν lip-syncing δηλαδή συγχρονισμό χειλιών με το τραγούδι και διάφορες χορογραφίες. Όπως και στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και στο Tik Tok οι χρήστες μπορούν να κάνουν “like”, να σχολιάσουν καθώς, επίσης, να κάνουν remix με αυτά και να τα αναδημοσιεύσουν.

Στο feed του Tik Tok μας, είδαμε ένα βίντεο της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου και θελήσαμε να δούμε το προφίλ της.

Η Αννίτα Δημητρίου δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στο Τik-Tok με username, @annitademetrioucy και στο προφίλ της μέχρι τώρα έχει αναρτήσει τρία βίντεο. Το πρώτο ήταν στο πλαίσιο των δράσεων για την ημέρα της γυναίκας, το δεύτερο αφορούσε στην ώρα της γης με το μήνυμα της να εμπνέει για επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με τη γη και το περιβάλλον και το πιο πρόσφατο είναι το backstage βίντεο της φωτογράφισης της για το περιοδικό must.

 

@annitademetrioucy Must Interview Backstage #Must #Interview #Photoshooting original sound - Annita Demetriou

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση