ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

United Airlines: Kατηγορείται ότι δεν κρατάει τις αποστάσεις

Δείτε το βίντεο

Σάλο προκαλούν φωτογραφίες από πτήση των United Airlines που δείχνει τους επιβάτες να κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλο χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο γιατρός Dr. Ethan Weiss μετά από εβδομάδες που εργαζόταν σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό κατάφερε να βρει τον χρόνο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αυτό όμως που δεν περίμενε να δει όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος από την Νέα Υόρκη στο San Francisco ήταν σχεδόν όλες τις θέσεις του αεροπλάνου γεμάτες.

Αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Twitter που έδειχνε δεκάδες επιβάτες με μάσκες να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς καμία θέσει κενή στην μέση.

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που πετάω. Πολλοί επιβάτες στην πτήση ήταν φοβισμένοι ή σοκαρισμένοι», είπε.

Ο Weiss δήλωσε ότι ήταν μέλος ενός group 25 γιατρών και νοσηλευτών που δούλευαν στην Νέα Υόρκη τις τελευταίες εβδομάδες και η εταιρία τους παρείχε αυτό το ταξίδι δωρεάν.

Όπως δήλωσε στο CNN επιστρέφοντας στο σπίτι του θα πρέπει να κάνει test για τον κορωνοϊό.

«Είχα κάνει το test αλλά αυτό είναι τρελό. 6 ώρες σε ένα αεροπλάνο έτσι»

Αν και εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις ανέφερε ότι, «όντως στην πτήση επιβιβάστηκαν περισσότεροι άνθρωποι από την αρχική πρόβλεψη, ωστόσο υπήρχαν κενές θέσεις».

Μετά τον χαμό στα κοινωνικά δίκτυα η United Airlines ανακοίνωσε ότι αλλάζει την πολιτική της ενημερώνοντας και επιτρέποντας σε ταξιδιώτες να αλλάξουν την πτήση τους σε περίπτωση που τα αεροπλάνα είναι σχεδόν γεμάτα. Η νέα πολιτική θα εφαρμοστή από τις 30 Ιουνίου.

Η εταιρεία τόνισε ακόμα ότι το 85% των πτήσεων έχουν πληρότητα μικρότερη του 50%.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS