ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Τζετ με βεράντα: Μία ματιά μέσα στις ιδιωτικές πτήσεις του μέλλοντος

Δείτε το βίντεο

Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να πραγματοποιούν πτήσεις κανονικά, ενώ παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν το αεροσκάφος ως κατάλυμα. Θα πρόκειται δηλαδή για ένα μέρος, όπου θα μπορεί κανείς να διανυκτερεύει και να θεωρεί ως βάση για δραστηριότητες και εκδρομές.

Τζετ με βεράντα: Μία ματιά μέσα στις ιδιωτικές πτήσεις του μέλλοντος-1

Η Lufthansa Tecknik έχει δείξει μέσω ενός Α330 τις δυνατότητες αυτού του σχεδιασμού: τα αεροσκάφη μπορούν να έχουν κρεβατοκάμαρες, μπάνια, μπαρ και τραπεζαρίες. Επίσης, μπορούν να έχουν πτυσσόμενη βεράντα, η οποία ανοίγει όταν το αεροσκάφος είναι ακινητοποιημένο. Πρόκειται για έναν όροφο στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, περίπου τέσσερα μέτρα από το έδαφος.

Επίσης, στον σχεδιασμό περιλαμβάνεται η δυνατότητα προβολής ψηφιακού περιεχομένου σε μεγάλης κλίμακας οθόνη. Ουσιαστικά ο επιβάτης μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε τροπικό δάσος ή κάτω από τον έναστρο ουρανό, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού ένας ολόκληρος χώρος από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα αποτυπώνει μία τέτοια εικόνα.

Τζετ με βεράντα: Μία ματιά μέσα στις ιδιωτικές πτήσεις του μέλλοντος-3
φωτ. Lufthansa Tecknik

Ο σχεδιασμός αυτός, ονόματι EXPLORER, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021. Η εταιρεία έκανε πρόσφατα μία ακόμη προσθήκη σε έκθεση αεροπλοΐας στη Γενεύη. Πρόκειται για το BRABUS Adventure Lounge, έναν χώρο σαν γκαράζ, όπου μπορεί κανείς να παρκάρει οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσει μετά την προσγείωση. Στον χώρο αυτό περιλαμβάνεται μία μοτοσυκλέτα BRABUS 1300 R, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αυστριακή KTM.

Αυτού του είδους ο σχεδιασμός απευθύνεται σε άτομα, τα οποία θέλουν να ταξιδεύουν στην απόλυτη πολυτέλεια, διαφυλάσσοντας την ιδιωτικότητά τους. Επίσης, αναμένεται τα αεροσκάφη αυτά να εκμισθώνονται και σε τρίτους για ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, έναντι 100.000 – 200.000 δολαρίων ανά εβδομάδα.

Πηγή: moneyreview

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση