ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Trump Vs Twitter: Συνεχίζεται ο «πόλεμος»

Απέκρυψε δημοσίευσή του γιατί παραβίασε τους κανόνες του Twitter σχετικά με τον εγκωμιασμό πράξεων βίας

To twitter φαίνεται να συνεχίζει τον «πόλεμο» που ξεκίνησε πριν από λίγε ημέρες με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter τοποθέτησε μια ειδοποίηση που καλεί τους χρήστες να «ενημερωθούν για τα γεγονότα» σε μια ανάρτηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου σχετικά με τις επιστολικές ψήφους, στην οποία ο ένοικος του Λευκού Οίκου διατείνεται πως οι ψήφοι αυτές είναι «ουσιαστικά χαλκευμένες» και θα έχουν αποτέλεσμα «εκλογική νοθεία».

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Trump όταν αποφάσισε να υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα για τον περιορισμό της προστασίας των εταιριών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ευελιξίας που απολαμβάνουν στην εποπτεία του περιεχομένου τους.

Τώρα και πάλι το Twitter εναντιώνεται στον Trump με αφορμή το Tweet που είχε δημοσιεύσει και σχολίαζε τις διαδηλώσεις στην πόλη της Μινεάπολης μετά την δολοφονία του George Floyd.

O Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γράψει ότι «Δεν αντέχω να στέκομαι και να βλέπω αυτό να συμβαίνει σε μια μεγάλη και σπουδαία Αμερικανική Πόλη, τη Μινεάπολη. Ολική έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος Ριζοσπαστικός Αριστερός Δήμαρχος, Τζέικομπ Φράι, θα πρέπει να λάβει δράση και να φέρει την Πόλη υπό έλεγχο, είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα ολοκληρώσω τη δουλειά …»

«Αυτά τα κακοποιά στοιχεία αμαυρώνουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του. Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει θα έχουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ!»

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσα περισσότερες αντιδράσεις αφού όπως έγραψε ο ίδιος «όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί» ενώ χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «κακοποιά στοιχεία»

Έτσι το Twitter αποφάσισε να κρύψει την δημοσίευση αυτή με το εξής κείμενο:

«Αυτό το Tweet παραβίασε τους κανόνες του Twitter σχετικά με τον εγκωμιασμό πράξεων βίας. Ωστόσο, το Twitter έκρινε ότι το Tweet μπορεί να παραμείνει προσβάσιμο για λόγους δημόσιου συμφέροντος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση