ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Trump: Η «επίθεσή» του στον Πρίγκιπα Harry

Αν εκλεγώ πρόεδρος θα είναι «μόνος του», είπε ο τέως πρόεδρος

Μαρία Σάββα

Σε έντονη επίθεση κατά του πρίγκιπα Harry προέβη ο Donald Trump, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Conservative Political Action Conference στο Μέριλαντ. Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρθηκε στον δούκα του Σάσεξ, κατηγορώντας τον ότι πρόδωσε τη βασίλισσα και δηλώνοντας πως δεν θα τον προστατεύσει.

Οι επικρίσεις του Trump έρχονται μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρίγκιπα Harry, ο οποίος στην εκπομπή Good Morning America αποκάλυψε τις σκέψεις του για την απόκτηση αμερικανικής υπηκοότητας. Σε αντίδραση σε αυτό, ο Trump εξέφρασε την αντίθεσή του και τονίζει πως δεν θα διασφαλίσει την προστασία του πρίγκιπα, εάν αυτό εξαρτάται από αυτόν.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση του Joe Biden για τη χορήγηση ειδικών προνομίων στον πρίγκιπα Harry σχετικά με τα έγγραφα παραμονής του στις ΗΠΑ. Αυτές οι σκληρές δηλώσεις έρχονται σε μια στιγμή που στις ΗΠΑ υπάρχουν αμφιβολίες για τη νομιμότητα των εγγράφων παραμονής του πρίγκιπα, καθώς και αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσον αυτός έχει νόμιμα βίζα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS