ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards: Τα δυνατά μηνύματα στο καλωσόρισμα του Δημήτρη Λοττίδη

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές στιγμές, συγκίνηση και μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο των επιστημών, της τέχνης, της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου, πραγματοποιήθηκε χθες στο Royal Hall, στην 17η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2018, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Φέτος η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα Παντελή Αθηνή, επιχειρηματία και προσωπικό φίλο του διευθυντή του ομίλου SPP MEDIA, Χρίστη Λοττίδη, καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου, Δημήτρη Λοττίδη. Ο εκλιπών υπήρξε ''πρωτοπόρος της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο'', όπως τον χαρακτήρισε o Δημήτρης Λοττίδης στον χαιρετισμό του.

Ο Δημήτρης Λοττίδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SPP MEDIA, υπογράμμισε ότι ''σήμερα όλοι νιώθουμε καλύτερα σε σχέση με πέντε χρόνια πριν, προσδοκούμε περισσότερα, μπορούμε να απαιτούμε από τους ίδιους τους εαυτούς μας και να είμαστε σοφότεροι σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Οφείλουμε, λοιπόν, όλοι, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως κοινωνία, να δραστηριοποιηθούμε πιο αποφασιστικά για το μέλλον μιας και δεν χωρούν άλλες δικαιολογίες για όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας. Αξίζουμε το καλύτερο!''

Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κάλεσε να προχωρήσει σε αλλαγές που θα οδηγήσουν την Κύπρο πολλά βήματα μπροστά. ''Σάς καλώ, Πρόεδρε, εκ μέρους όλων, να κάνετε αλλαγές που δεν περιμένουμε να γίνουν, να ηλεκτροδοτήσετε τη χώρα με ηλιακή ενέργεια, να δώσετε κίνητρα και να δούμε τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον τόπο, να ψηφιοποιήσετε την εκπαίδευση και να πάψουμε να είμαστε η μοναδική χώρα όπου το κράτος δεν έχει ψηφιοποιήσει ούτε ένα βιβλίο, να φτιάξετε Κέντρο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης στη Λευκωσία, η οποία είναι, πλέον, μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη, να δώσετε κίνητρα για 100 νέα, μικρά ξενοδοχεία πολυτελείας στα χωριά και στις ορεινές περιοχές, που θα δημιουργήσουν ποιοτικές υπεραξίες. Να δημιουργήσετε, κ. Πρόεδρε, μια χώρα-πρότυπο, πρωτοπόρα, έντιμη, με μακρόχρονο πλάνο αιώνα. Μια Κύπρο, όπου οι καλές ειδήσεις θα είναι περισσότερες από τις κακές.''

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SPP MEDIΑ, Δημήτρης Λοττίδης, ξεκίνησε η απονομή των βραβείων.

Συνδιοργανωτής της βραδιάς ήταν η Τράπεζα Κύπρου, ενώ υποστηρικτές της βραδιάς ήταν η Carlsberg Classic ο όμιλος Φώτος Φωτιάδης, η Cytamobile Vodafone, ο Char. Pilakoutas Ltd, το San Pellegrino, τo brand Navy Green, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η εταιρεία Deloitte ως οι ελεγκτές της διαδικασίας και το Royal Hall. Ρυθμό στην βραδιά έδωσε το νεανικό συγκρότημα «Μέλισσες» ερμηνεύοντας ξένες και ελληνικές επιτυχίες.
Τον σχεδιασμό και την ευθύνη της άψογης διεξαγωγής της εκδήλωσης είχε η ομάδα Event Management της SPP MEDIA.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X