ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2016: Απόψε στο Mega

newsroom must

Παρακολουθήστε απόψε από την τηλεόραση του Mega, στις 23:10, την 15η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards 2016, του μεγαλύτερου θεσμού βράβευσης στην Κύπρο.

Το περιοδικό ΜΑΝ και η Τράπεζα Κύπρου τίμησαν τους άντρες που έχουν κάνει τη διαφορά με τα τις καινοτομίες και το έργο τους πετυχαίνοντας να πάρουν τον τόπο μας πολλά βήματα μπροστά.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park, τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο όπως και άτομα από τον κόσμο της εγχώριας σόουμπιζ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβε η πανέμορφη Φωτεινή Δάρρα που ταξίδεψε τους καλεσμένους με την υπέροχη φωνή της, ενώ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης που πήρε το Βραβείο Τιμής Ένεκεν παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της βραδιάς Τάσο Τρύφωνος.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι Johnnie Walker και η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, η BMW, η Mont Blanc και η ΜΤΝ. Τη διαδικασία των αποτελεσμάτων επέβλεψε η Deloitte.

Νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards:
Άντρας που μας Ενέπνευσε - Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πολιτισμός - Χαμπής Τσαγγάρης
Επιχειρηματίας της Χρονιάς - Δημήτρης Ζορπάς
Επιστήμονας της Χρονιάς - Δρ Ζήνων Ζήνωνος
Κοινωνικής Προσφοράς - Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης
Άντρας της Χρονιάς - Ανδρέας Μαυρομμάτης
Τιμής Ένεκεν - Γιάννης Μπουτάρης

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση