ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Το σποτάκι με τον Πρόεδρο για την χρήση μάσκας

Το #θα_τα_καταφέρουμε επιστρέφει στην καθημερινότητα μας

Σποτάκι για την χρήση μάσκας ετοίμασε η Κυβέρνηση με την συμμετοχή προσωπικοτήτων του νησιού αλλά και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Υπουργικού, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου είπε ότι εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των αριθμών περιστατικών Covid -19 που παρατηρείται τις τελευταίες 14 μέρες στην Κύπρο, αλλά και της διασποράς που καταγράφεται στην κοινότητα, και λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τη γεωγραφική κατανομή των περιστατικών, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε, μεταξύ άλλων, ότι επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, χωρίς την παρουσία θεατών, υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους ανοικτούς δημόσιους χώρους πλην αυτών που αθλούνται.

Με ανάρτηση του στο facebook o κύριος Αναστασιάδης αναφέρει:

Συμπατριώτες μου,

Γνωρίζω ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου.

Ωστόσο, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας.
Απευθύνω για ακόμη μια φορά έκκληση στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, αποφύγετε τις άσκοπες συναθροίσεις. Μόνο έτσι θα πετύχουμε την αναχαίτηση της πανδημίας, μόνο έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους μας, τους αγαπημένους μας. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο.

Και είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση