ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το πρώτο trailer του «Mission Impossible 7: Dead Reckoning» είναι έτοιμο

Η έβδομη συνέχεια του sequel μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Γιώργος Γκαρακλίδης

Το sequel του «Mission Impossible» με τίτλο «Dead Reckoning» ή Ελληνιστί «Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση» έρχεται ξανά  στις μεγάλες οθόνες για να «παίξει» με τη δράση και το μυστήριο για έβδομη συνεχή φορά υπό την επίβλεψη του σεναριογράφου και σκηνοθέτη, Christopher McQuarrie ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δύο προηγούμενες ταινίες.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς όλες οι προηγούμενες φορές έδωσε το βήμα στην ταινία για μια έβδομη προσπάθεια που είναι βέβαιο πως θα στεφθεί με ισάξια επιτυχία. Ο μοναδικός στον ρόλο του, Tom Cruise δίνει κυριολεκτικά ρεσιτάλ ερμηνείας επιχειρώντας τα καλύτερα και πιο ριψοκίνδυνα stunts μέχρι τώρα. 

Στην επίσημη νέα ταινία πρωταγωνιστεί βεβαίως ο πασίγνωστος Αμερικανός ηθοποιός, Tom Cruise καθώς και οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, μεταξύ άλλων. Η πρεμιέρα προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2023 ενώ το επίσημο trailer είναι έτοιμο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε με Ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X