ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το πρώτο post μετά το σκάνδαλο με τα πανεπιστήμια

Δέσποινα Άσπρου

Καταρχάς να σας θυμίσουμε πρώτα για ποιο σκάνδαλο μιλάμε. 

Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στο φως πως πολλοί γονείς στην Αμερική, με οικονομική άνεση, δωροδοκούσαν πανεπιστήμια για να εξασφαλίσουν θέσεις στα παιδιά τους. Ανάμεσα τους ήταν οι ηθοποιοί Lori Loughlin (''Full House'') και η Felicty Huffman (''Desperate Housewives''). 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο παράνομης εισαγωγής σε πανεπιστήμια που έχει εξαρθρωθεί μέχρι σήμερα, και λειτουργούσε μέσω μιας μικρής επιχείρησης προετοιμασίας πανεπιστημίου. Βασιζόταν σε δωροδοκίες προπονητών, σε εξεταστές που υποδύονταν τους εξεταζόμενους ακόμη και σε παραποιημένες φωτογραφίες που εμφάνιζαν υποψήφιους χωρίς καμία σχέση με τον αθλητισμό ως αριστούχους αθλητές. Επικεφαλής της απάτης μέσω του δικτύου του, Edge College & Career Network, εμφανίζεται ο 58χρονος William Singer, εις βάρος του οποίου επίσης απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς και εις βάρος 12 προπονητών και συνεργατών της επιχείρησής του. Οι 46 κατηγορούμενοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν δώσει από $200 χιλιάδες μέχρι $6 εκατομμύρια. 

Όσο αφορά την Lori Loughlin και τον σύζυγό της, Mossimo Giannulli, παραδέχθηκαν ότι δεν είναι ένοχοι και αρνήθηκαν να καταλήξουν σε συμφωνίες με εισαγγελείς. Την ίδια στιγμή, η κόρη τους, δεν φοίτησε ποτέ στο College of Southern California. 

Λίγο μετά από το σκάνδαλο και πιο συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε η ποινή της Huffman, που όπως αποκαλύφτηκε έδωσε $15 χιλιάδες για να ανεβάσει το βαθμό της κόρης της στην τελική αξιολόγηση (SATs). H ηθοποιός, λοιπόν, κλήθηκε να πληρώσει $30 χιλιάδες πρόστιμο, 250 ώρες κοινοτικής εργασίας, ένα χρόνο επιτήρηση και 14 μέρες φυλακή, και όπως είπε η ίδια μέσω επίσημης ανακοίνωση, αποδέχτηκε την ποινή χωρίς αντίσταση. 

Οι μήνες πέρασαν και τελικά, η γνωστή influencer κόρη της Lori LoughlinOlivia Jade Giannulli, αποφάσισε να επιστρέψει για πρώτη φορά στα social media μετά την σύλληψη των γονιών της. 

«Καλωσήρθατε στο κανάλι μου στο Youtube, προφανώς έλειπα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα», λέει η 19χρονη σταρ στο βίντεο που δημοσίευσε στο διαδικτυακό κανάλι της και τονίζει πόσο πολύ της έλειψαν τα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια, ξεκαθαρίζει πως απομακρύνθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας του ότι της απαγορεύτηκε από το νόμο να μιλήσει για το σκάνδαλο και το να εμφανιστεί στην κάμερα αγνοώντας το συμβάν, δεν είχε κανένα νόημα για την ίδια. 

«Αν δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό, υπάρχει νόημα να επιστρέψω και να μην πω τίποτα; Μου λείπουν τα social media, αισθάνομαι ότι ένα τεράστιο μέρος του εαυτού μου δεν είναι το ίδιο επειδή αυτό είναι κάτι με το οποίο είμαι παθιασμένη, κάτι που μου αρέσει να κάνω. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω τα γυρίσματα και το ανέβασμα αρχείου», πρόσθεσε η ίδια.  
Και κάπως έτσι, η Lori Loughlin φαίνεται να επέστρεψε «στον κόσμο της». 

Η ίδια, αν και για αρκετό χρονικό διάστημα κράτησε χαμηλό προφίλ και η παρουσία της στα social media ήταν μειωμένη, επέστρεψε για πρώτη φορά μετά την σύλληψη των γονιών της, στο κανάλι της στο youtube .... και το βίντεό της ... αν μη τι άλλο ήταν αμήχανο. 

 Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X