ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το πρώτο μήνυμα της Donatella μετά την εξαγορά του οίκου Versace

Μετά την επαλήθευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον οίκο Versace να πωλείται και να περνά στα χέρια του Michael Kors για δύο δισεκατομμύρια, η Donatella Versace έκανε την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση μέσω ενός post στο Instagram.

H αδελφή του ιδρυτή του οίκου, Gianni Versace, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομίλου που εδρεύει στο Μιλάνο, έγραψε στην ανάρτησή της: ''Γεια σας! Όλοι ξέρετε πόσο μου αρέσει η αλληλεπίδραση που έχω με όλους εδώ. Πρώτα απ'όλα, θα ήθελα να πω ότι δεν πάω πουθενά, οπότε γι'αυτούς που ήθελαν να με διώξουν...λοιπόν, δεν πρόκειται! Ήθελα επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι ο Versace θα παραμείνει ιταλικό brand, φτιαγμένο στην Ιταλία και ότι θα κρατήσει την αίγλη, την τόλμη και χωρίς αποκλεισμούς στάση του που σας έκανε όλους να τον αγαπάτε! Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας συναρπαστικής, νέας περιπέτειας που ελπίζω να ζήσεις μαζί μου! Χοxo, Donatella''. 

To post της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της μόδας, όπως η Gigi Hadid και η Irina Shayk, έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης στην Donatella.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS