ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το post της Άννας Βίσση μετά τη μίμηση του Θανάση Αλευρά στο show YFSF

Επική η αντίδραση της ποπ σταρ απέναντι στον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τη μιμήθηκε με τεράστια επιτυχία στο παιχνίδι μεταμορφώσεων YFSF.

Την Άννα Βίσση κλήθηκε να "ενσαρκώσει" ο Θανάσης Αλευράς στο Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα στο τραγούδι " Ψεύτικα".

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η μεταμόρφωση του ηθοποιού στην απόλυτη ποπ σταρ με τα σχόλια τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών να είναι αποθεωτικά. "Θα πεθάνω, είσαι τέλειος" φώναζε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία βρισκόταν στη κριτική επιτροπή του show. Από όλους τους κριτές δέχθηκε συγχαρητήρια για το σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο της Άννας Βίσση και για τη προσπάθεια του που δεν έμοιασε σε τίποτα με μια "καρικατούρα" της τραγουδίστριας.

Αυτή την επιτυχία δεν άφησε ούτε η ίδια η Άννα Βίσση ασχολίαστη με την ίδια να κάνει post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο απεικόνιζε αυτήν και δίπλα τη προσπάθεια του ηθοποιού στο ομώνυμο τραγούδι. 

«Θανάσηηηηηη μου!!! Τώρα κατάλαβες τι τράβαγα με αυτές τις εμφανίσεις» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον ίδιο να απαντά: «Αννούλα μου!!!! Έχω καταλάβει οτι είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση