ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το παλάτι βάζει υπεύθυνο για την προστασία της φυλετικής ποικιλίας

Μετά και τις αποκαλύψεις Harry-Meghan για επεισόδια ρατσισμού

Μετά και την αποκαλυπτική συνέντευξη των Sussex’s στην Oprah, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν και για ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισαν αναφορικά με το χρώμα του δέρματος του αγέννητου τότε Archie.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Bazaar, το Παλάτι του Buckingham φαίνεται ότι μάλλον κάτι κατάλαβε, έτσι πρόκειται να διορίσει άτομο να είναι υπεύθυνο για τα θέματα φυλετικής ποικιλίας. Με τις συζητήσεις για εφαρμογή του να είχαν ξεκινήσει πολύ πιο πριν τη συνέντευξη.

Εκπρόσωπος του Παλατιού σε δήλωσή του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ λέγοντας «Είναι ένα θέμα που η βασιλική οικογένεια έχει πάρει πολύ σοβαρά” δήλωσε μια πηγή του Παλατιού εξηγώντας ότι "έχουμε στρατηγικές, διαδικασίες και προγράμματα αλλά δεν έχουμε δει την πρόοδο που θα θέλαμε και αποδεχόμαστε ότι χρειάζεται να γίνουν κι άλλα. Μπορούμε πάντα να βελτιωθούμε. Δεν φοβόμαστε να βρούμε νέους τρόπους για να το προσεγγίσουμε. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα υπάρχει η απόλυτη συμπαράσταση της οικογένειας».

Δεν είναι μόνο αυτό, γίνεται κατανοητό ότι όσο η κοινωνία εξελίσσεται έτσι και οι ίδιοι θα πρέπει να βρει «ανεξάρτητες φωνές» που θα βελτιώσουν την προσέγγιση σε άτομα με αναπηρίες αλλά και με την LGBTQI κοινότητα «Ακούμε και μαθαίνουμε ώστε να το κάνουμε σωστά».

Να υπενθυμίσουμε και τις δηλώσεις που έκανε ο πρίγκιπας William μετά και τις κατηγορίες του ζευγαριού, ότι δηλαδή "δεν είναι οικογένεια ρατσιστών"

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X