ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το όμορφο ατύχημα της Έλενας Τσαγκρινού στην Eurovision

Δείτε τις φωτογραφίες της.

newsroom must

Η Έλενα Τσαγκρινού, σαρώνει σε όλα όσα κάνει στην Ολλανδία, Rotterdam, και μαγεύει τα πλήθη, τόσο με την εμφάνισή της, με την σκηνική της παρουσία, με την φωνή της, όσο και με το γούστο της, ντυμένη φυσικά με δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Η ίδια, βρέθηκε στο τιρκουάζ χαλί, στο οποίο έλαβαν μέρος οι ομάδες από τις 39 χώρες που εκπροσωπούνται στον διαγωνισμό, με στόχο την πρώτη γνωριμία με το κοινό αλλά και τους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν την τελετή.

Στο χαλί, η Έλενα ντύθηκε για άλλη μία φορά από την πασίγνωστη σχεδιάστρια με ένα floral κίτρινο φόρεμα, που όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε την προσοχή, όμως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «έπαθε» ένα όμορφο ατύχημα. Όταν περπατούσε, λόγω και του κοψίματος που έχει το φόρεμα στο πλάι, φάνηκε για λίγο το κάτω μέρος από το κορμάκι που φορούσε μέσα από το φόρεμα. Όμως, χωρίς καμία ανησυχία η ίδια συνέχισε ανέμελη την παρουσία της, προσέχοντας όμως λίγο πιο πολύ στις επόμενες φωτογραφικές λήψεις.

Εμείς, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια φωτογραφική αναδρομή που εμπεριέχει και το εν λόγω περιστατικό. Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνισή της πιο κάτω:

1

Φωτογραφίες Νέαρχος Παναγιώτου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X