ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το Netflix απολύει κόσμο και χάνει συνδρομητές

Το ένα έφερε το άλλο καθώς η απώλεια συνδρομητών επέφερε απώλεια εργαζομένων

Δυσάρεστη η ανακοίνωση της δημοφιλούς πλατφόρμας ροής ταινιών καθώς ανακοίνωσε πως απολύει κι άλλο κόσμο μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας ως άμεσο αποτέλεσμα της απώλειας συνδρομητών παγκοσμίως. 

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή πλατφόρμα δήλωσε πως προχώρησε σε 300 νέες περικοπές εργασίας κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε απολύσει ξανά 150 άτομα. Βέβαια την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως προσλαμβάνουν κόσμο αλλά για άλλες θέσεις εργασίας και σε διαφορετικούς τομείς. 

Το φαινόμενο του ντόμινο φαίνεται πως αντιμετωπίζει η εταιρεία καθώς τον περασμένο Απρίλιο ανέφερε έναν μεγάλο αριθμό απώλειας συνδρομητών κάτι που δεν είχε ξαναβιώσει σε τέτοιον βαθμό. 

Η γνωστή πλατφόρμα ροής ταινιών διαθέτει περίπου 220 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο και κρατάει τα σκήπτρα ως προς τις παραγωγές και τη μετάδοση ταινιών, ως μια παγκόσμια ταινιοθήκη. Μάλιστα πρόσφατα η εταιρεία αύξησε τις τιμές για τους συνδρομητές από Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και από άλλες περιοχές που είχε άμεσο αντίκτυπο στο να αποφασίσουν πολλοί συνδρομητές να σταματήσουν τη συνδρομή τους στην πλατφόρμα. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε σε συνέδριο στις Κάννες πως το Netflix ήδη κάνει συζητήσεις με πολλές εταιρείες για νέες διαφημιστικές συνεργασίες. Παράλληλα, είπε πως στο Netflix πια προσθέτουν ένα επίπεδο διαφημίσεων για όσους θέλουν να έχουν χαμηλότερες τιμές στην υπηρεσία όταν παρακολουθούν διαφημίσεις. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση