ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το νέο τεύχος Beauty Line Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Σε καλοκαιρινή διάθεση μας βάζει το ολοκαίνουργιο τεύχος του περιοδικού Beauty Line για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, που κυκλοφορεί με super fresh διάθεση γεμάτο μόδα και ομορφιά. Διαβάστε για όλες τις νέες τάσεις, όπως τις ανέδειξαν στις πασαρέλες οι μεγαλύτεροι οίκοι και πάρτε ιδέες για το πώς να τις υιοθετήσετε για να δημιουργήσετε hot εμφανίσεις.

Ο senior make up artist των καταστημάτων Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, αυτή τη σεζόν εμπνέεται από την πιο όμορφη και χαρούμενη εποχή του χρόνου, την άνοιξη, και δημιουργεί εντυπωσιακά μακιγιάζ. Δείτε πώς να τα πετύχετε βήμα-βήμα και κάντε τη διαφορά στα καλοκαιρινά πάρτι. Ακόμη, ενημερωθείτε για τις νέες αφίξεις στην αγορά σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και μάθετε πώς να αποκτήσετε υγιές και λαμπερό μαύρισμα με τη βοήθεια των καλύτερων αντηλιακών.

Κι αυτή τη σεζόν αγοράζοντας το περιοδικό από τα καταστήματα Beauty Line στην τιμή του 1 ευρώ, στηρίζουμε την εκστρατεία της Europa Donna Κύπρου. Όλα τα έσοδα από την πώληση του Beauty line Magazine δίνονται στη στήριξη του προγράμματος του συνδέσμου «επιστήθιες φίλες», όπου αγοράζονται ειδικοί στηθόδεσμοι και προθέσεις σιλικόνης στις γυναίκες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο του μαστού.

Καλό καλοκαίρι

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X