ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το μυστικό της πριγκίπισσας Diana

Όσα αναφέρει ο βιογράφος της.

newsroom must

Πολλά έχουν γραφτεί για τον χαμό της πιο λατρευτής πριγκίπισσας όλων των εποχών στην Βρετανία, της Lady Diana Spencer. Από θεωρίες συνωμοσίας, μυστικά, κακοποίηση, διατροφικές διαταραχές μέχρι και έρευνες για τον θάνατό της. Η Diana, τότε (1997) ήταν μόλις 36 ετών, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del' Alma του Παρισιού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

Υπάρχει κάποιο ένοχο μυστικό που μπορεί να αλλάξει όσα ξέραμε για την πριγκίπισσα;

Μία πιθανή απάντηση έχει ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Andrew Morton, ο άνθρωπος που με το βιβλίο "Diana: Her True Story" (Diana: Η αληθινή της ιστορία) τάραξε το Buckingham to 1992, προκαλώντας καταιγίδα δημοσιεύσεων από τα MME της εποχής ειδικά όσον αφορά στο ποιος απάτησε ποιον στον γάμο της με τον Κάρολο.

Ο Andrew Morton, ο οποίος πέρασε –κρυφά από το παλάτι- πολλά μερόνυχτα με την Diana πριν ολοκληρωθεί η βιογραφία της (σχέση που διατηρήθηκε και μετά την έκδοση του βιβλίου), αποκαλύπτει κάτι που τότε δίστασε να ομολογήσει.

«Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πριγκίπισσα Diana ερωτεύτηκε την ιδέα του πρίγκιπα και όχι τον ίδιο τον Κάρολο. Θα έλεγα πως στην πραγματικότητα ερωτεύτηκε έναν πρίγκιπα γιατί, στο κάτω κάτω, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ γοητευτικός και καθόλου βαρετός. Την είχε κάπως παραγκωνισμένη; Ναι. Αλλά και πάλι εκείνη έβλεπε έναν πρίγκιπα στο πρόσωπό του; Η απάντηση είναι και πάλι ναι», λέει o Morton στο Insider και παραδέχεται πως υπήρχε τότε η υποψία πως η Diana δεν ήταν ποτέ πραγματικά ερωτευμένη με τον Κάρολο, σίγουρα όχι όταν γραφόταν η βιογραφία της.

Κάποιος φίλος της Diana (η ταυτότητα του οποίου παραμένει μέχρι σήμερα κρυφή) την συμβούλευσε το 1991 μπροστά στον Morton, και πριν αρχίσει να γράφεται αυτό το βιβλίο, να απαντήσει ειλικρινά στον εαυτό της εάν είχε αγαπήσει τον Κάρολο, χωρίς τον τίτλο του πρίγκιπα.

«Όποια κι αν ήταν η απάντηση της Diana της ήταν αδύνατο να προσπεράσει το γεγονός ότι ο Κάρολος ήταν πάντοτε ερωτευμένος με μία άλλη», λέει ο Morton και επισημαίνει πως ο κύκλος του πρίγκιπα, οι φίλοι του, είχε πάντοτε τις επιφυλάξεις του για την σχέση του με την Diana.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X