ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το must Φεβρουαρίου κυκλοφορεί και στο newsstand του iPad

newsroom must

Στο νέο τεύχος του must, που κυκλοφορεί και στο newsstand του iPad, δείτε το βίντεο που ετοιμάστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της Έλσας Αναστασιάδη Λούτσιου.

Το τατουάζ, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι πλέον «bad thing». Διαβάστε πώς από διακοσμητικό στα σώματα των μπρατσαράδων έγινε τάση, υπό τους ήχους του Chris Isaak.

H Madonna «ξανακτυπά» με νέο δίσκο, αποδεικνύοντας πως παραμένει η βασίλισσας της pop. Μάθετε τα πάντα για τον νέο της δίσκο, που η επίσημη προώθησή του ξεκινά ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, και ακούστε το «Living for Love», ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η ταινία «Interview» κατέληξε να γίνει θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας τον πανικό των ΗΠΑ. Το στόρι γνωστό: Δύο αποτυχημένοι δημοσιογράφοι (James Franco, Seth Rogen) σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν φήμη και δημοσιότητα, καταφέρνουν να κλείσουν συνέντευξη με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-Un. Όταν το νέο κυκλοφορεί και βλέποντας πως οι δύο δημοσιογράφοι είναι υπεράνω πάσης υποψίας, η CIA τούς αναθέτει να δολοφονήσουν τον δικτάτορα. Γνωστή όμως είναι και η απειλή Βορειοκορεάτων χάκερ, αφού «ανακοίνωσαν» πως αν η συγκεκριμένη ταινία κυκλοφορήσει με οποιοδήποτε τρόπο, θα ακολουθήσει τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική. Δείτε το τρέιλερ του «Interview», αλλά και άλλων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο.

Τέλος, μάθετε τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, και παρακολουθήστε τα σόου των μεγαλύτερων οίκων της μόδας, έτσι όπως τις ανέδειξαν στις πασαρέλες.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στην ψηφιακή μορφή του must Φεβρουαρίου.

Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε το must Νοεμβρίου στο newsstand του iPad σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must  |  iPad  |  newsstand  |  Φεβρουάριος  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση