ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το μωρό της πριγκίπισσας Ευγενίας μάλλον δεν θα έχει royal τίτλο

Αυτό θα είναι το δεύτερο δισέγγονο της βασίλισσας που δεν θα λάβει τίτλο, μετά τον Archie.

Ριάνα Στυλιανού

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισσάβετ, σχεδόν δυόμιση χρόνια γάμου με τον σύζυγός της, Jack Brooksbank, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωρό πρόκειται για το πρώτο εγγόνι του δούκα και της δούκισσας του York, και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου.

Πέραν του ότι περιμένουμε να μάθουμε το όνομα του μικρού, αναρωτιόμαστε επίσης εάν το παιδάκι θα λάβει τελικά βασιλικό τίτλο ή αν η Ευγενία και ο Jack επιλέξουν να μην του τον παραχωρήσουν έτσι ώστε να έχει μια πιο φυσιολογική ζωή.

Ωστόσο, ένα άτομο της βασιλικής οικογένειας αναφέρει ότι το νεογέννητο πιθανότατα δεν θα έχει κάποιον τίτλο. «Ακόμα κι αν η βασίλισσα τους προσέφερε έναν τίτλο ως δώρο, δεν είναι η επιθυμία της Ευγενίας ή του Jack για το παιδί τους να έχει έναν τίτλο», δήλωσε μια πηγή στα ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Η Ευγενία ξέρει ότι ένας τίτλος μπορεί να είναι κατάρα και ευλογία και αυτή και ο Jack θέλουν το παιδί τους να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή και τελικά να εργαστεί για να κερδίσει τα προς το ζην. Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία για τον Jack και την Ευγενία, θέλουν απλώς ένα ευτυχισμένο και υγιές παιδί».

Αυτό θα είναι το δεύτερο δισέγγονο της βασίλισσας που δεν θα λάβει τίτλο, μετά τον Archie.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση