ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου στην Ελευθερία Ελευθερίου για το Survivor

Η στήριξη του πρώην συντρόφου της.

newsroom must

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το Survivor, εξομολογήθηκε ότι το μόνο μήνυμα που της εκμυστηρεύτηκε νέος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης, ήταν αυτό του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Σάκης Κατσούλης με την είσοδό του μετέφερε στην Ελευθερία Ελευθερίου ένα μήνυμα από τον πρώην σύντροφο της και νυν καλό της φίλο, το οποίο της έδωσε δύναμη και έτσι συνέχισε να παλεύει για την επιβιωσή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήταν πολλές φορές που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Ήμουν επί 5 ημέρες σερί με τους ανθρώπους της παραγωγής και ήθελα να φύγω. Τότε μπήκε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν μας μετέφερε ποτέ τίποτα από έξω. Ήμουν πολύ κοντά του και δεν μου μετέφερε πράγματα από τον έξω κόσμο. Το μόνο που μου μετέφερε ήταν ένα μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου. Μου είπε να είσαι δυνατή και…να συνέλθω, να είμαι καλά ψυχολογικά.», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Να θυμίσουμε πως ήταν ζευγάρι το 2015 και έχουν άριστες σχέσεις, γι 'αυτό και ο Ανδρέας με κάθε ευκαιρία στηρίζει την αγαπημένη του πλέον φίλη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση