ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το μήνυμα της Sharon Stone προς τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

Το μήνυμα συμπαράστασης διάσημης ηθοποιού που έγινε viral

Η Sharon Stone έστειλε το δικό της μήνυμα της μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και όσους εργάζονται σε αυτόν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter όπου στην συνέχεια έκανε repost και το Croce Rossa Italiana, o λογαριασμός του Ερυθρού Σταυρού της Ιταλίας στο Τwitter.

«Βλέπω βίντεο όπου μπαίνετε στα σπίτια για να μεταφέρετε τα θύματα του κορωνοϊού. Βλέπω πως κάνετε τη δουλειά σας με την καρδιά σας. Γνωρίζω ότι θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας» ακούγεται να λέει η διάσημη ηθοποιός, φορώντας τη στολή του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού. «Θέλω μόνο να σας πω πόσο πολύ σας θαυμάζω, πόσο γενναίο είναι αυτό που κάνετε στα μάτια μου. Σας βλέπω να κάνετε τη δουλειά σας σιωπηλά, αποτελεσματικά, με τόση αξιοπρέπεια και προσοχή» σημειώνει εμφανώς συγκινημένη η Stone. «Είμαι στο πλευρό σας. Σας βλέπω. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Είμαι τόσο ευγνώμων απέναντί εσάς, εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού. Βαθιά ευγνώμων. Και προσεύχομαι για εσάς για κάθε στιγμή του έργου σας».

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμά όπου μας ευαισθητοποιεί όλους μας και μας κάνει να καταλαμβάνουμε ακόμα περισσότερο την σημασία όλων αυτών που μάχονται καθημερινά ενάντια στον αόρατο εχθρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση