ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το μήνυμα της Γιώτας Κουφαλίδου για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Η ανάρτηση της Κύπριας παρουσιάστριας

Δέσποινα Άσπρου

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) από την Διεθνή Ένωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου UICC και μια μέρα σαν και αυτή, για κανένα λόγο δεν μας αφήνει αδιάφορους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, η Γιώτα Κουφαλίδου θέλησε μέσα από το Instagram της να στείλει το δικό της μήνυμα.

Δημοσιεύοντας μια εικόνα από την φωτογράφισή της στο must για το τεύχος Μαΐου 2019 στα stories της - στην οποία την βλέπουμε να φοράει ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Κύπρια παρουσιάστρια έγραψε: ''Ας ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον καρκίνο''.

Η Γιώτα, πριν περίπου από έναν χρόνο έδωσε την δική της μάχη με τον καρκίνο και σήμερα μετά την ''νίκη'' της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει άτομα που παλεύουν και υποφέρουν με αυτή την ασθένεια.

Κατά την διάρκεια παλιότερης συνέντευξής της στο must, η Γιώτα τόνισε την σημαντικότητα της πρόληψης λέγοντας "Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει γυναίκα που δεν κάνει τη χρονιαία εξέταση μαστογραφίας. Είναι θέμα σεβασμού προς τον εαυτό σου. Αν αγαπάς τον εαυτό σου, πρέπει να τον φροντίζεις ανάλογα''.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS