ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το όμορφο μήνυμα της Ανδρούλας Βασιλείου για τον σύζυγό της

Ο Γιώργος Βασιλείου υπήρξε ο τρίτος κατά σειρά Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας την περίοδο από 28 Φεβρουαρίου 1988 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 1993.

newsroom must

Tα γενέθλια του γιόρτασε χθες 20 Μαΐου ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου o οποίος συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής. Η σύζυγος του και πρώην Επίτροπος Παιδείας της Κομισιόν Ανδρούλα Βασιλείου, ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα όμορφο μήνυμα προς τον σύζυγό της. 

"90 χρόνων ζωή, δύσκολη και ανηφορική μα τα κατάφερε και έφτασε στο ανώτατο σκαλοπάτι, με αξιοπρέπεια και αγάπη για το τόπο και το λαό μας! Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη να ζήσει ακόμα πολλά χρόνια περιβαλλόμενος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων. Ας αξιωθεί να δει και τη Κύπρο μας επανενωμένη όπως ήταν πάντοτε ο μεγάλος του πόθος!"




Ο Γιώργος Βασιλείου γεννημένος στην Αμμόχωστο στις 20 Μαϊου 1931, υπήρξε ο τρίτος κατά σειρά Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας την περίοδο από 28 Φεβρουαρίου 1988 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 1993. Εξελέγη ως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά τον αρχιεπίσκοπο Μακάριο (1960 - 1977) και τον Σπύρο Κυπριανού (1977 -1988). 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS