ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το λάθος της Blake Lively στο Photoshop που έγινε viral

Η επεξεργασμένη εικόνα που δημοσίευσε η σταρ και έκανε τους πάντες να μιλάνε για το epic fail της

newsroom must

Well, αν κάποιος μάς έλεγε πως το photoshop αποτελεί άγνωστο αντικείμενο για τις αγαπημένες μας celebrities θα τον βγάζαμε τρελό - καθώς κακά τα ψέματα, οι περισσότερες από τις επώνυμες κυρίες επιθυμούν να βγάζουν πάντα προς τα έξω τον "καλύτερό τους εαυτό" και το πετυχαίνουν κυρίως μέσα από τα προγράμματα επεξεργασίας. Στον κόσμο λοιπόν αυτό, φαίνεται να αποφάσισε πρόσφατα να μυηθεί και η Blake Lively... η οποία αποφάσισε να βάλει στον εαυτό της παπούτσια! Ω, ναι.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στο Gossip Girl, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να δείξει ότι μαζί με τον σύζυγό της ψήφισαν. Για κάποιο όμως λόγο, την στιγμή εκείνη, ήταν ξυπόλητη - κάτι που δεν ήθελε να φαίνεται στα social media. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επεξεργαστεί από μόνη της την φωτογραφία και να "φορέσει" παπούτσια!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Το ερασιτεχνικό εγχείρημά της έγινε αντιληπτό από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και μέσα σε λίγα λεπτά η ηθοποιός έγινε viral! Λίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, ο σύζυγός της αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους... και δημοσίευσε την original φωτογραφία στην οποία η σταρ είναι ξυπόλητη!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS