ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ με το νέο του βραχιολάκι

#GoOrangeForALife

Αυτό το φθινόπωρο βάζει χρώμα στην ζωή μας ένα μοντέρνο πορτοκαλί βραχιολάκι, του οποίου ο σκοπός είναι να μας θυμίζει πόσο εύκολα μπορούμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε το έργο αλλά και τις προσπάθειες του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος κατά της λευχαιμίας.

Με αφορμή τον Σεπτέμβριο ο οποίος είναι γνωστός ως «Μήνας Λευχαιμίας», το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα έχει δημιουργήσει για ακόμη μια χρονιά ένα πανέμορφο βραχιόλι με πορτοκαλί σχοινάκι, του οποίου το σχέδιο είναι δημιούργημα του Χρύσανθου Τζιαπούρα, και μας ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ (#GoOrangeForALife) να δώσουμε χρώμα και συνέχεια στη ζωή…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Περήφανος υποστηρικτής της δράσης αυτής είναι η Ελληνική Τράπεζα, η οποία στηρίζει διαχρονικά, το σύγχρονο διαγνωστικό και ερευνητικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Μαζί τους στηρίζουν και τα Norway Grants.

Το βραχιόλι θα είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος https://charityshop.org.cy και σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις στην τιμή των €6.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22210851 ή στο info@karaiskakio.org.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση