ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το ηχηρό μήνυμα της Αργυρώς Ροτσίδου σε όλες τις γυναίκες

''Όλο αυτό το διάστημα που έδινα τη δική μου μάχη στο εξωτερικό, μαζί μου «πολέμησε» και ο σύζυγος μου''

Δέσποινα Άσπρου

Toν δικό της προσωπικό Γολγοθά βιώνει η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο. Ένα περίπου μήνα μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Γερμανία, όπου και βρέθηκαν προκειμένου η Αργυρώ να κάνει μια θεραπεία, οι δύο τους συγκινούν: η Αργυρώ, με την ΄δύναμή της και ο Ευθύμιος, με την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπό της. 

Αν και σίγουρα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε δεκάδες επαγγελματικά επιτυχημένες γυναίκες, θέλουμε να εστιάσουμε στις αληθινές ηρωίδες της ζωής και μία από αυτές, είναι σίγουρα η Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία το τελευταίο διάστημα, παρά τις αντιξοότητες, καταφέρνει να εμπνέει εκατοντάδες γυναίκες και να αποτελεί πηγή δύναμης.

"Όντως οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Η μεγαλύτερη πηγή δύναμης μου ήταν και είναι η οικογένεια μου και η μεγάλη επιθυμία μου να γυρίσω πίσω στα παιδιά μου το συντομότερο δυνατόν. Όλο αυτό το διάστημα, που έδινα τη δική μου μάχη στο εξωτερικό, μαζί μου «πολέμησε» και ο σύζυγος μου. Δεν έφυγε από δίπλα μου ούτε λεπτό. Στάθηκε βράχος, ξεπερνώντας κάθε όριο αντοχής. Η μεγάλη επιθυμία που ένιωθα για να συναντήσω ξανά τα παιδιά μου, μου έδινε δύναμη να συνεχίσω. Όλη αυτή η δοκιμασία με έφερε πιο κοντά στον Θεό. Πραγματικά όταν προσευχόμουν ένιωθα την αγάπη και τις προσευχές του απλού κόσμου να με προστατεύουν. Η προσευχή ήταν επίσης μιας πηγή δύναμης που με βοήθησε να ανταπεξέλθω τις δυσκολίες" είπε χαρακτηριστικά η όμορφη γυμνάστρια κατά την διάρκεια της επικοινωνίας που είχε με το must.

''Ο Ευθύμιος δεν έφυγε από δίπλα μου ούτε λεπτό''

Στην συνέχεια, κληθείς να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή την Ημέρα, η Αργυρώ Ροτσίδου τόνισε: "Οι γυναίκες έχουν δώσει σημαντικές μάχες τα τελευταία χρόνια για να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο τόσο για τις ίδιες όσο και για όλους τους ανθρώπους. Οι αγώνες των γυναικών για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία θα συνεχιστούν για το καλό όλων μας. Θέλω να πω σε όλες τι γυναίκες να συνεχίζουν να αγωνίζονται για όλα όσα αγαπούν και νοιάζονται. Να μην τα παρατάνε.. Η ημέρα της γυναίκας προσφέρεται και για να σταλεί, ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες μας. Να προσέχουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία, είναι το μεγαλύτερό και πολυτιμότερο, αγαθό που έχουμε".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS