ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το ηχηρό μήνυμα της Αννίτας Δημητρίου για την άθληση

Η Πρόεδρος της Βουλής τονίζει πως η άθληση ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους

Η άθληση ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους και να αγωνίζεται με υπομονή και επιμονή να τους πετύχει δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, σε χαιρετισμό της στην ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου «Εθνικός Λατσιών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η κ. Δημητρίου, είπε ότι «ο άνθρωπος ο οποίος έχει ‘γυμνάσει’ και το σώμα και το πνεύμα καθίσταται χρηστός πολίτης, αφού αποκτά την ωριμότητα και την ικανότητα να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις και τις αντιξοότητες της ζωής και να ευεργετεί παράλληλα την κοινότητά του με τη συμμετοχή του στα κοινά». Πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το έργο και η προσφορά του σωματείου «Εθνικός Λατσιών».

Για τη δράση του σωματείου, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας ο «Εθνικός Λατσιών» απασχολεί σήμερα πλήθος παιδιών, «με στόχο την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών και την καλλιέργεια του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους».

Σημείωσε ότι «η σωστή αθλητική συμπεριφορά απαιτεί ωριμότητα και οι νέοι και οι νέες μας διδάσκονται στάση ζωής μέσα απ’ τον αθλητισμό, όλα πολύτιμα εχέγγυα τα οποία θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν στη μετέπειτα πορεία τους, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, διεκδικώντας τον σεβασμό και την ουσιαστική επιτυχία».

Καταλήγοντας, η Πρόεδρος της Βουλής, συνεχάρη τον «Εθνικό Λατσιών», «για το ήθος και την αθλητοπρέπεια που χαρακτηρίζει τα μέλη των ομάδων του, άνδρες και γυναίκες, τόσο στα ποδοσφαιρικά τμήματα όσο και σ’ αυτά της πετόσφαιρας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση