ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το Gap σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

newsroom must

Οι εκδηλώσεις του Gap έχουν αρχίσει και το Σάββατο 31 Μαΐου το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο My Mall, στη Λεμεσό, σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών!

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Denim Expert του Gap, η οποία θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του σωστού τζιν με βάση στο σωματότυπό σας, ενώ θα δώσει και συμβουλές styling για το πώς να συνδυάσετε το τζιν σας με άλλα κομμάτια Gap. Κατά τη διάρκεια των sessions ''Adults 1969 Denim Collection'', οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα προσωπικό styling session με την Denim Expert, η οποία θα τους προσφέρει ένα αξέχαστο τρόπο για να δοκιμάσουν τζιν.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε μια δημοφιλή fashion blogger η οποία επισκέφθηκε το κατάστημα Gap, επέλεξε τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του και σας περιμένει για ένα ταξίδι στο σύγχρονο αμερικάνικο στυλ! H γνωστή blogger θα παρουσιάσει επίσης συνδυασμούς ρούχων από τη συλλογή της νέας σεζόν και θα δίνει συμβουλές styling σε όλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Επισκεφθείτε το κατάστημα Gap για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή. Οι πελάτες θα πάρουν δωρεάν το ''denim fit guide'' του Gap και όλοι θα μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gap στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Azadea, μια κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στον τομέα της μόδας και του lifestyle που κατέχει και λειτουργεί τα δικαιώματα δικαιόχρησης πέραν των 50 brands στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση