ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το foodhaus είναι η νέα εμπειρία στα ψώνια

Τα αγαπημένα καταστήματα τροφίμων πάνε ένα βήμα πιο κάτω. Το foodhaus είναι η φυσική εξέλιξη των καταστημάτων foodsaver, που έρχεται να ικανοποιήσει κάθε είδους foodlover με έναν άνετο και φιλικό χώρο, με ποικιλία τροφίμων. Ως μεγάλοι foodlovers, επισκεφτήκαμε το foodhaus στα εγκαίνια και η πρώτη επίσκεψη μας ενθουσίασε. Μόνο και μόνο από το όνομα, αντιλαμβάνεσαι πως αν σ’ αρέσει το καλό φαγητό, πρέπει να το επισκεφτείς.

«Mέσα από έρευνα καταλήξαμε στο όνομα foodhaus. foodhaus σημαίνει το σπίτι του καλού φαγητού, το σπίτι των foodlovers. Ένας χώρος που δίνει σημασία στις καλές πρώτες ύλες και την κορυφαία ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές, με άριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Ένας προορισμός για αυτούς που ψάχνουν έμπνευση και ποικιλία για τη δημιουργία ενός καλού γεύματος , εξ’ ου και το νέο μας slogan ‘inspiring foodlovers’» λέει ο Χρίστος Φωτιάδης, Strategic Development & Retail Operations Director της IPH, εξηγώντας την επιλογή του ονόματος.

Με το πρώτο βήμα μέσα στον χώρο, στο κατάστημα στη Λεωφόρο Λεμεσού στην Αγλαντζιά, και αμέσως αντιλαμβάνεσαι πως όλα έγιναν με μεράκι και πάθος για τα καλύτερα προϊόντα. Πραγματικά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Στην πρώτη βόλτα, βρίσκεις κατεψυγμένα προϊόντα που δεν συναντάς αλλού, χωρισμένα και συγυρισμένα, με τις πατάτες να έχουν δική τους ξεχωριστή κατηγορία – ακόμα ένα μπόνους για food lovers. Θα βρεις όμως φαγητά, ό,τι κι αν τραβά η όρεξή σου, φαλάφελ, πίτες, ψαρικά κ.ά. και διάφορες επιλογές για φαγητό αν ψάχνεις ένα γρήγορο γεύμα, θα βρεις φρέσκες σαλάτες, σνακ και sushi. Διαθέτει επίσης επιλογή από εκλεκτά φρέσκα κρέατα Ιρλανδίας, Αμερικής και Αυστραλίας,

Στις πρωτότυπες επιλογές που συναντάς στα ψυγεία, βρήκα και το δικό μου αγαπημένο: piadina με προσούτο που σίγουρα δεν βρίσκεις εύκολα. Τσιμπήσαμε φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα από τον φούρνο – δώσε έμφαση στα κρουασάν και δεν θα χάσεις – πελαγώσαμε από τις επιλογές στις κοτομπουκιές και τα μπιφτέκια, και φυσικά καταλήξαμε να παίρνουμε στοκ από marble cheese brownies. Άλλωστε οι τιμές είναι πολύ προσιτές, δεν το σκέφτεσαι δυο φορές, είσαι «σπίτι» σου και παίρνεις ό,τι θέλεις.

Πριν φύγεις, σε περιμένει μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Δίπλα στα ταμία υπάρχει καφέ, και όχι οποιοδήποτε αλλά ένα από τα πιο αγαπημένα της Λευκωσίας. Μπορείς να απολαύσεις καφέ ή σνακ από το A Kxoffee Project πριν την έξοδό σου από το κατάστημα.

Φύγαμε με σακούλες γεμάτες νέες γεύσεις, μοναδικά φαγητά και φυσικά επιλογές για το γλυκό που σίγουρα θα θέλουμε και εμείς και εσείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
foodhaus  |  shopping  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση