ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το ευχαριστώ του Boris Johnson μετά το εξιτήριο

Θα συνεχίσει την κατ’ οίκον ανάρρωση του και δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντα του

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο του St. Thomas χθες το απόγευμα της Κυριακής (12/04) όπου νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Boris Johnson.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Downing Street θα συνεχίσει την κατ’ οίκον ανάρρωση του και δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντα του.

Το προσωπικό, ιατροί και νοσηλευτές δούλεψαν πολύ σκληρά και στάθηκαν στο πλευρό του Johnson παρόλο που η κατάστασή του ήταν σοβαρή και τα αποτελέσματα αβέβαια.

Ο Boris Johnson μέσα από το μήνυμα που έστειλε στον λαό αποφάσισε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείο το οποίο όπως αναφέρει έσωσε την ζωή του.

«Έφυγα από το νοσοκομείο μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας όπου οι επαγγελματίες υγείας αδιαμφισβήτητα έσωσαν την ζωή μου. Είναι δύσκολο να βρω τα λόγια για να εκφράσω το χρέος μου, όμως πριν φτάσω σε αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σε ολόκληρη την Αγγλία για την προσπάθεια και τις θυσίες που έκαναν και θα κάνουν»

Ευχαρίστησε τον κόσμο που συνεχίζει να βρίσκεται σε κοινωνική απομόνωση (socially distance) και αυτοπεριορισμό τονίζοντας ότι «Πραγματικά πιστεύω ότι οι προσπάθειές σας αξίζουν και καθημερινά αποδεικνύουν την σημαντικότητά τους.»

«Κάνουμε πρόοδο σε αυτή την εθνική μάχη επειδή ο Βρετανικός λαός σχημάτισε μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από το μεγαλύτερο εθνικό πλεονέκτημα της χώρας - την Εθνική Υπηρεσία Υγείας»

Δήλωσε ακόμα ότι είδε από κοντά την πίεση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες υγείας όπως και όλο το προσωπικό που εργάζεται οι οποίοι δείχνουν προσωπικό κουράγιο με το να συνεχίζουν να δουλεύουν ρισκάροντας να μολυνθούν με τον ιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση