ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το χαστούκι του Will Smith έγινε γκράφιτι στο Βερολίνο

Έξω από τα όρια του viral βρέθηκε το χαστούκι του ηθοποιού στον κωμικό Chris Rock.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο ηθοποιός Will Smith έχει γίνει θέμα συζήτησης από τη βραδιά των Oscars όταν χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock για τα απρεπή σχόλια που εξαπέλυσε για τη γυναίκα του πρώτου, Jada Pinkett Smith. Η αντίδραση αυτή άφησε άφωνους τόσο τους παρευρισκομένους όσο και την κοινή γνώμη που παρακολουθούσε και συνεχίζει να βλέπει τις εξελίξεις. Ο ηθοποιός κατάφερε και κέρδισε το  Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη φοβερή του ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» αν και μετά τη γενική αντίδραση αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τον Chris Rock και τον κόσμο και βέβαια να παραιτηθεί από μέλος της ακαδημίας των Oscars. 

Η όλη φάση του χαστουκιού «πυροδότησε» σωρεία memes, γελοιογραφιών και πολλών δημοσιεύσεων ενώ έγινε και αφορμή για αναφορά στη βία και τα διπλά standards. 

Στην περίπτωση αυτή όμως μιλάμε για μια τοιχογραφία η οποία απεικονίζεται σε ένα μέρος από τα απομεινάρια του Τείχους του Βερολίνου και πρόκειται για δημιουργία του Jesus Cruz Artiles, ενός καλλιτέχνη από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός στο instagram ως Eme Freethinker και απεικονίζει κάτι που για τον ίδιο συμβολίζει τη φανταστική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως έγραψε. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eme Freethinker (@eme_freethinker)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση