ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

To αντίο της Κατερίνας Καραβάτου στα social media

''Έτσι θέλω να τη θυμάμαι''

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου αφού πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η παρουσιάστρια του MEGA μέσα από μια της ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το πώς βιώνει την μεγάλη αυτή απώλεια.

Δημοσιεύοντας στο instagram μία φωτογραφία της μαμάς της, η Κατερίνα έγραψε: "Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X