ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Τι συμβαίνει με τον Sin Boy;

Η εξαφάνιση του ράπερ, η φωτογραφία στο ασθενοφόρο και η ανάρτηση-μυστήριο.

Δέσποινα Άσπρου

Ο Sin Boy έρχεται ξανά στο προσκήνιο και γύρω από αυτό επικρατεί ένα μυστήριο, αφού από την μια οι φήμες τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή και από την άλλη, να εκμεταλλεύεται τα media και την υπόθεση για διαφημιστικούς λόγους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, δημοσιεύτηκε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του ράεπρ στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων, έγραφε πως ο Sin Boy «έφυγε» από τη ζωή. Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση προκάλεσε πανικό, με τους θαυμαστές του να διερωτώνται τι συμβαίνει.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination». Σημειώνεται, επίσης, ότι στο προφιλ του Sin Boy έχουν μπει μαύρες φωτογραφίες προφίλ, ενώ την παραπάνω ανάρτηση κοινοποίησε και η αδερφή του, στον δικό της λογαριασμό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω ποστ είναι γραμμένο στα ελληνικά, ενώ ο ράπερ συνήθιζε να χρησιμοποιεί Greeklish.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Πριν από την εν λόγω ανάρτηση είχε προηγηθεί ακόμη ένα ποστ μυστήριο, στο οποίο φαινόταν ένας άντρας αιμόφυρτος μέσα σε ασθενοφόρο και βάση των φήμων αυτών, ο ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Το πρόσωπο ωστόσο στην φωτογραφία δεν είναι ξεκάθαρο, οπότε κανένας δεν γνωρίζει αν πρόκειται 100% για τον ράπερ.

Να σημειώσουμε ότι τα αλβανικά ΜΜΕ, δεν κάνουν καμία αναφορά για τον θάνατό του και αυτή την στιγμή, οι πρώτες ειδήσεις που κυκλοφορούν στη χώρα αναφέρονται αποκλειστικά στον χωρισμό του με την σύντροφό του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@_sinboy_myeverything_)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση