ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τι είπαν οι συνεργάτες του Κώστα Κωστόπουλου για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν;

Ποιες οι αντιδράσεις των συνεργατών του σκηνοθέτη για τις τελευταίες εξελίξεις;

Βαριές οι κατηγορίες περί βιασμού που βαραίνουν τον γνωστό και πολύ επιτυχημένο Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Ο ίδιος προχώρησε σε μεγάλης έκτασης κείμενο στο οποίο ανέφερε πως δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο και πως αποτελούν ψευδείς ειδήσεις όλα όσα ακούγονται. Κατόπιν, θεώρησε και έκρινε σωστό ν' αποχωρήσει από την πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». 

Οι συνεργάτες του σκηνοθέτη τοποθετήθηκαν για τα όσα ακούγονται και σχολίασαν την κατάσταση. 

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λάγκος τοποθετήθηκε και είπε:

«Ένιωσα απορία και έκπληξη όταν το έμαθα. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Κωστόπουλο ήταν εξαιρετική. Είναι φοβερός συνεργάτης, πολύ σωστός στη δουλειά του και τυπικός. Δεν είχα ακούσει ούτε ως υπόνοια ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο». 

Από την άλλη η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου και τηλεοπτική Λόλα με την οποία συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ομώνυμης σειράς του Αντέννα δήλωσε:

 «Εξεπλάγην και είναι κάτι που με μεγάλη δυσκολία θα πίστευα για το ποιόν του. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με χιούμορ, με πολλή αγάπη για τους ηθοποιούς και η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Θα ξαναδούλευα με τον Κώστα με μεγάλη μου χαρά». 

Ανάμεσα σε όλους όσους εξέφρασαν τις απόψεις του ήταν και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Αντέννα «Το Πρωινό» είπε χαρακτηριστικά πως η καταγγελία αυτή δεν πήγε στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) αλλά κατευθείαν στην Εισαγγελία ενώ ανέφερε πως δεν γνωρίζει την κοπέλα που έκανε την καταγγελία κι ότι βρίσκεται στο ΣΕΗ ήδη από το 2018. Πρόσθεσε πως έχει δουλέψει με τον σκηνοθέτη και πως τον εξέπληξε το ότι ο ίδιος ο Κώστας Κωστόπουλος είπε τ' όνομά του πριν καν αυτό μπλεχτεί με την υπόθεση. 

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο ίδιος ο σκηνοθέτης για την καταγγελία που προήλθε από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, σε απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα»:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση