ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι είναι το γκράφιτι που γέμισε την Λευκωσία;

Το μυστήριο πίσω από τις χρωματιστές κατσαρίδες

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Οι συνεχείς αναφορές και ερωτήσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο σχέδιο που κοσμεί αρκετούς τοίχους στην επαρχία -και ιδιαίτερα το κέντρο- της Λευκωσίας κίνησαν την περιέργεια και το ενδιαφέρον για την προέλευση του. 

Τρία χρωματιστά... ζωύφια που θα μπορούσαν κάλλιστα να θεωρηθούν κατσαρίδες. Μία κίτρινη, μία πράσινη και μία κόκκινη, η μία δίπλα στην άλλη, ξεφυτρώνουν ολοένα και σε περισσότερους τοίχους κτιριών θυμίζοντας περισσότερο μία οργανωμένη καμπάνια μάρκετινγ, παρά ένα τυχαίο γεγονός. 

Στείλαμε μερικές από τις φωτογραφίες σε φίλους και γνωστούς με την απάντηση να είναι συνήθως η ίδια. «Ναι το έχω δει πολλές φορές αλλά… δεν ξέρω τι σημαίνει!» Την απάντηση έδωσε μια αναζήτηση που έφερε στα αποτελέσματα την πλατφόρμα του Youtube. Όπως αντιληφθήκαμε, πρόκειται για το λογότυπο κυπριακού συγκροτήματος που ονομάζεται Parasights. Επισκεπτόμενοι το προφίλ τους στο Youtube και ακούγοντας κάποια από τα κομμάτια τους, πρόκεται για ραπ μουσική με κυπριακό -κατά κύριο λόγο- στίχο. 

Αυτό πάντως που προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως το τελευταίο τους τραγούδι εντοπίζεται να έχει ανεβεί στο διαδίκτυο πάνω από πέντε χρόνια πριν -και χωρίς κάποια άλλη δραστηριότητα τους στο μεσοδιάστημα- ενώ δεν διατηρούν (ή δεν έχουμε βρει) λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τι σημαίνουν όλα τα νέα σχέδια δε γνωρίζουμε. Καλλιτεχνική έξαρση;  Μεγάλο φαν κλαμπ; Η προθέρμανση για κάποια... μεγάλη επιστροφή;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS