ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο

Τι είπε στους δημοσιογράφους;

Μαρία Σάββα

Βροχή από κάμερες και δημοσιογράφους έξω από το B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Βρίσκετε εκεί λόγο των κατηγοριών για ξυλοδαρμό μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Επίσης, όπως ξέρουμε η δίκη που θα γινόταν στις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε.

Ο ίδιος φεύγοντας από το δικαστήριο έκανε δηλώσεις σε κάποιους δημοσιογράφους λέγοντας «Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου»

Ενώ όταν πήρε το λόγο ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Το βίντεο στο οποίο φαίνονται σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης, δεν αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες που φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει μώλωπα στο μάτι. Αυτή η φωτογραφία με τον μώλωπα δεν έχει σχέση με τον κ. Αδαμαντίδη. Πράγματι είναι στο πρόσωπο της φερόμενης παθούσης, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γόνο εφοπλιστικής οικογενείας που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του. Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση άλλες φωτογραφίες όπου έχει σωματικές βλάβες η κυρία. Στη δικογραφία έχουν μπει κάποιες φωτογραφίες όπου έχει κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη γιατί η συγκεκριμένη φέρεται να τον έχει μηνύσει ότι δήθεν της τράβηξε τα μαλλιά, ότι τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στον γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί κανέναν ιατροδικαστή».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση