ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θα λείπει ο Γεωργούλης από τη νέα ταινία ''Γάμος αλά ελληνικά'';

Όλα όσα είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για την συμμετοχή του στην ταινία.

Μαρία Καραμάνου

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας My Big Fat Greek Wedding κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο τρέιλερ της, όμως προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της ταινίας, καθώς λείπει το όνομα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη από το cast της ταινίας που δημοσιεύεται στο Imdb. Ο Γεωργούλης αντιμετωπίζει καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, και η απουσία του από την ταινία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές του.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι κοντινός φίλος της Νίας Βαρδάλος και συνεργάτης της στο παρελθόν, αφού είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά» το 2009. Επιπλέον, ο Γεωργούλης είχε αναφέρει σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στην τρίτη ταινία της σειράς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, υπάρχει μια παράλειψη στο cast της ταινίας στο Imdb, καθώς δεν αναφέρεται το όνομα του. Είναι άγνωστο εάν η απουσία του οφείλεται στις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός σχετικά με το βιασμό και την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σε μια συνέντευξη στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από εννιά μήνες, ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στην ταινία My Big Fat Greek Wedding 3 της Νίας Βαρντάλος, όπου θα υποδυθεί έναν αγρότη που ζει σε ένα νησί. Αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του νησιού, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει ο ρόλος του και στο γεγονός ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα και στην Αθήνα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει ότι, ''Τα γυρίσματα τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Ολοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια.''

Σε μια συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου στην τηλεόραση, ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε ότι το μουστάκι του ήταν για τον ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος, η οποία γυρίζεται στην Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ εδώ της ταινίας εδώ : 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS