ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tετ α τετ: Πρεμιέρα με την μεγάλη κυρία της μουσικής Άννα Βίσση

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην κόρη της αλλά και στην σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Μαρία Καραμάνου

Για την 12η σεζόν, το πιο διάσημο talk show της κυπριακής τηλεόρασης, «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA», επιστρέφει με την εκπληκτική Άννα Βίσση ως πρώτη καλεσμένη. Η Άννα Βίσση γιορτάζει τα 50 χρόνια της στον χώρο της μουσικής με μια συνέντευξη που υπόσχεται να συζητηθεί για πολύ καιρό.

Στις 29 Οκτωβρίου, στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου, θα δούμε την αγαπημένη και αξιοσέβαστη Κύπρια καλλιτέχνιδα να είναι καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος για μια εξομολόγηση βαθιάς σημασίας. Στο επίκεντρο θα βρίσκονται η ζωή της, η επαγγελματική της πορεία, ο ρόλος της ως «σταρ», αλλά και η πραγματική προσωπικότητα πίσω από την δημόσια φιγούρα που είναι η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει μαγικά τη ζωή της σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έχει δημιουργήσει αίσθηση ακόμα πριν προβληθεί. 

Στη συνέντευξή της, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο κατά την οποία η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να υποβληθεί σε αποτοξίνωση από το αλκοόλ, και εξέφρασε τις σκέψεις της σχετικά με τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σχετικά με την απόφαση της κόρης της να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, αναφέρθηκε ως εξής, «Ήμουν εκεί, βρισκόμασταν μαζί σε εκείνο το κέντρο όπου επέλεξε να εισέλθει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εξάρτησης από το αλκοόλ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ιδίως γι' αυτήν».

Σχετικά με τον Νίκο Καρβέλα, δήλωσε,«Επιθυμούσαμε να χωρίσουμε, δεν ήταν ότι δεν θέλαμε, αλλά πιθανότατα δεν μπορούσαμε να το αντέξουμε. Οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο, αλλά και οι άνδρες που είναι μαζί μου, μερικές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και μας συγκρίνανε πολλές φορές».

Δείτε το τρέιλερ της συνέντευξης της εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS