ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Ταξίδι σε οικονομική θέση για την Kate Middleton και τα παιδιά της

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok η Δούκισσα του Cambridge εθεάθη να αποβιβάζεται από μια εμπορική πτήση με τα δύο παιδιά της.

Η Σκωτία φέρεται να είναι ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός για την Kate Middleton και τα παιδιά της σύμφωνα με το HELLO. Είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών τους και η οικογένεια πρόκειται να τις περάσει στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την ειδυλλιακή κατοικία της Βασίλισσας.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok η Δούκισσα του Cambridge εθεάθη να αποβιβάζεται από μια εμπορική πτήση με τα δύο παιδιά της, την πριγκίπισσα Sharlot, και τον μικρότερο γιο της πρίγκιπα Louis μαζί με την νταντά τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρίγκιπας William ταξίδεψε χωριστά με το μεγαλύτερο παιδί τους, τον πρίγκιπα George.


Σημειωτέον η Δούκισσα του Cambridge θεωρείται από τους Βρετανούς μία «σεμνή» παρουσία, η οποία σπανίως χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροσκάφη και προτιμά να ταξιδεύει με τα αεροπλάνα «της γραμμής».

«Σηκώθηκε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της και να μιλήσει στον γιο της», έγραψε ο χρήστης στο TikTok.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το Μπαλμόραλ θεωρείται ένας πολύ αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια του Cambridge που βρίσκεται σε μια τεράστια καταπράσινη έκταση και χρονολογείται από το 19ο αιώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση