ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τάσος Τρύφωνος: «Οι συναυλίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι ιεροτελεστίες»

Δείτε το βίντεο

To βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά και την απώλεια του πατέρα της που σφράγισε τα νεανικά της χρόνια.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως μητέρα λέγοντας: «Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, είδαμε να μιλάνε για την Ελευθερία Αρβανιτάκη αρκετά πρόσωπα - μεταξύ αυτών και ο Τάσος Τρύφωνος. Αναφερόμενος στην Αρβανιτάκη δήλωσε: «Θυμάμαι να πηγαίνω να αγοράσω τα άλμπουμ της σαν τρελός, θεωρώ πως είναι η φωνή της ψυχής μου. Όταν πρωτοπήγα στην Αθήνα το '94 - '95 ήταν ίσως η πρώτη ή η δεύτερη καλλιτέχνης που επιδίωξα να συναντήσω για να κάνω συνέντευξη κοντά της... θυμόμαστε ακόμη τα μαργαριτάρια που είχα ρίξει τότε ως άπειρος νεαρός... Ελευθερία μου σ' αγαπώ πολύ, το ξέρεις. Να είσαι για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη στο τραγούδι, να μάς χαρίζεις μοναδικές στιγμές στις συναυλίες σου - που δεν είναι συναυλίες, είναι ιεροτελεστίες για εμάς του φαν σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X