ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τα τρυφερά λόγια της Άντρης Καραντώνη για τα γενέθλια του αδερφού της

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τον αυτιστικό αδερφό της

Η αδυναμία της Άντρης Καραντώνη στην οικογένειά της και κυρίως στον αδερφό της Κώστα, είναι γνωστή. Με αφορμή τα 31α γενέθλια του Κωνσταντίνου Καραντώνη, η Κύπρια παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Facebook ώστε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

"Ο Άγγελός μας εχει σήμερα γενέθλια! Χρονια Πολλα αδερφέ μου. Ευλογία να σε έχουμε στη ζωή μας! Σ αγαπάμε πολυ" έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και δημοσίευσε δύο κοινά τους στιγμιότυπα.

Να θυμίσουμε πως η παρουσίαστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα του αδερφού της, ο οποίος πάσχει με αυτισμό. Μιλώντας μάλιστα στο must Φεβρουαρίου του 2020, η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον μεγάλο αδερφό της είχε δηλώσει: "Ο μεγαλύτερός μου στόχος για το 2020 είναι να ξεκινήσω ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στην σκέψη μου. Έχοντας τον αδερφό μου που είναι άτομο με αυτισμό και βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια, έχω ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία ενός κέντρου απασχόλησης τέτοιων ατόμων στον χώρο μου. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και θα παλέψω για να το υλοποιήσω".

Ο Άγγελος μας εχει σήμερα γενέθλια! Χρονια Πολλα αδερφέ μου ευλογια να σε εχουμε στη ζωη μας! Σ αγαπαμε πολυ❤️❤️❤️

Posted by Antri Karantwni on Wednesday, 3 March 2021

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση