ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τα show της νέας σεζόν στην κυπριακή τηλεόραση

Σάτιρα, μουσική, χορός, ανθρώπινες ιστορίες και συνεντεύξεις: η prime time της κυπριακής τηλεόρασης φοράει τα καλά της. Ποια σόου θα δούμε με τη νέα σεζόν;

Mε πολλή… λάμψη φαίνεται να γεμίζει η μικρή οθόνη με τη νέα σεζόν, αφού φαίνεται πως τα κυπριακά κανάλια επενδύουν εκ νέου στο «σόου», είτε εμπλουτίζοντας προηγούμενα πρότζεκτ τους, είτε ανακαινίζοντας τη βραδινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Μπορεί, λοιπόν, το «The Λούης night show» με τη μετακόμισή του στον Αlpha να μονοπωλεί την κορυφή της τηλεθέασης εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο αρχή θα κάνουμε με την επιστροφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο βραδινό σόου, κάτι που η ίδια κατάφερε να επανασυστήσει στο κυπριακό κοινό μέσα από τη σταδιοδρομία της στο «Dansing for you» στο Mega, το οποίο παρουσίασε για πέντε σεζόν, αποδεικνύοντας, μάλιστα, πως έφερε και σημαντικό μερίδιο για την επιτυχία του. Αλήθεια, θυμάται κανείς την έκτη εκδοχή του τάλεντ σόου;

Η επιστροφή της Χριστιάνας


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, λοιπόν, έχοντας ήδη εκφράσει την επιθυμία της για την επιστροφή της σε κάτι βραδινό, επανέρχεται στην prime time της Κυριακής, με ένα διαφορετικό φορμάτ αυτή τη φορά, το «Soundtrack of love», το πολυβραβευμένο format της Warner, που συνδυάζει ζωντανή μουσική με δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής. Σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής, η Χριστιάνα θα υποδέχεται στο στούντιο ανθρώπους της καθημερινότητας, οι οποίοι επιθυμούν μέσα από ένα τραγούδι-σταθμό στη ζωή τους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, δημιουργώντας μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής ένα βίντεο-αφιέρωμα που θα προβάλλεται την ώρα της εκπομπής ως έκπληξη προς κάποιον ανυποψίαστο παραλήπτη. Μετά την προβολή του βίντεο, η «Love band» της εκπομπής θα παίζει το τραγούδι ζωντανά στο πλατό και στη συνέχεια θα ακολουθεί μια μίνι συνέντευξη των εμπλεκομένων στην ιστορία από τη Χριστιάνα, που θα βοηθά το κοινό να καταλάβει καλύτερα τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε ιστορία. Κάτι σαν «Πάμε πακέτο» δηλαδή, αλλά με μια δόση… τσαχπινιάς και λάμψης, για να ταιριάζει στο ύφος μιας κυριακάτικης βραδινής εκπομπής. Το νέο αυτό και αρκετά υποσχόμενο εγχείρημα της Χριστιάνας έχει – προς το παρόν – ημερομηνία λήξης, καθώς ο Alpha προορίζει την εκπομπή για την prime time της Κυριακής μόνο για 13 επεισόδια. Με το τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων, λοιπόν, τη θέση του «Soundtrack of love» θα πάρουν η «Παράδοση κατ’ οίκον» με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και το «Κάρμα» της Χριστιάνας Αρτεμίου.

Τρίτη σεζόν για τον Λούη

Σταθερά στη θέση του παραμένει ο Λούης, ο οποίος, όπως ήταν αναμενόμενο, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Alpha από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν κι ετοιμάζεται για την τρίτη του χρονιά στον σταθμό, σε μια εκπομπή που τον ανέδειξε ως αδιαμφισβήτητο νικητή των δύο προηγούμενων σεζόν. Με τηλεθέαση που ξεπερνούσε σταθερά τις εκατό χιλιάδες, η σατιρική εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη κατάφερε να μετατρέψει την prime time της Παρασκευής σε ζώνη σάτιρας και γέλιου, ξεπερνώντας οτιδήποτε προβαλλόταν απέναντι, από τα κραταιά «Χάλκινα χρόνια» στο ΡΙΚ1, τη δημοφιλέστερη δηλαδή κυπριακή σειρά της περασμένης σεζόν, μέχρι το «MasterChef» στο ΟΜΕGA.

«Παραδοσιακή» αξία


Kαι… μιλώντας για σταθερές αξίες, αμετακίνητη στη θέση της στην prime time του Σαββάτου παραμένει και η «Παραδοσιακή βραδιά» με την Άντρη Καραντώνη σε μια ζώνη για την οποία το Σίγμα έχει κάθε δικαίωμα να καυχιέται, αφού χωρίς προηγούμενο, ως προς την υφολογία της εκπομπής, κατάφερε να καθιερώσει το Σάββατο ως βραδιά παράδοσης, σε τέτοιο βαθμό που, όταν έγινε η αψυχολόγητη μετακόμιση της εκπομπής στην prime time της Πέμπτης, λόγω «Survivor», τα νούμερα έπεσαν κατακόρυφα και η εκπομπή επέστρεψε με το κεφάλι… σκυμμένο στη θέση της, όπου και είδε και πάλι τα νούμερά της να ανεβαίνουν. Για τη νέα σεζόν, λοιπόν, η Άντρη Καραντώνη μάς επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες ζωντανές εκπομπές, κάτι που ομολογουμένως χρειάζεται για να δώσει αέρα ανανέωσης και αμεσότητας στο κόνσεπτ, ενώ ετοιμάζεται να χαρίσει πλούσια δώρα στο κοινό.

«Casa de Mikel» από τον ΑΝΤ1


Βέβαια, για την επόμενη σεζόν η Άντρη Καραντώνη θα έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, αφού πέρα από τις «24 ώρες» στον Alpha, που, φυσικά, κινείται σε διαφορετικό πλαίσιο και προσελκύει διαφορετικό κοινό, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να δημιουργήσει ζώνη σάτιρας και σόου για το βράδυ του Σαββάτου – προς το παρόν, επιστρατεύοντας έναν από τους πιο αγαπητούς Κύπριους ηθοποιούς, τον Μιχάλη Σοφοκλέους με την εκπομπή να έχει ήδη βαφτιστεί ως… «Casa de Mikel». Ήδη από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, ο Μιχάλης εμφανίζεται με ανεβασμένη διάθεση, σατιρίζοντας τον ανταγωνισμό, Λούη και Χριστιάνα ουσιαστικά, ενώ από το στρόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε η viral επιτυχία του «Πιο αδύναμου κρίκου» που αποτελεί πλέον σταθερή θεματολογία στις σατιρικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Μιχάλης Σοφοκλέους, λοιπόν, μεταμορφώνεται σε οικοδεσπότη του βραδινού σόου του ΑΝΤ1, το οποίο θα έχει κατά βάση σατιρική χροιά, ωστόσο θα περιλαμβάνει όλα τα συστατικά μιας κλασικής βραδινής εκπομπής. Με σατιρικό μονόλογο στην αρχή και σκετσάκια που πιθανώς να προκύπτουν από τις ανάγκες της επικαιρότητας, ο Μιχάλης θα επιστρατεύσει το μεγαλύτερό του όπλο, τις μιμήσεις, για να μάς μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την… άλλη όψη της επικαιρότητας, ενώ στην εκπομπή θα φιλοξενούνται και καλεσμένοι στο ένθετο με τις συνεντεύξεις. Τον Μιχάλη θα πλαισιώνει πενταμελής μπάντα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα στο πλευρό του να δούμε και μια γυναικεία παρουσία.

 

ΠΗΓΗ: Περιοδικό ΤΗΛΕΩΡΕΣ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση