ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Τα μεγάλα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του Survivor

Όσα αποκάλυψε η Xenia, τραγουδίστρια των REC για την συμμετοχή της στο Survivor Greece.

newsroom must

Στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε η Xenia, τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος REC και μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή της στο Survivor Greece.

Η ίδια αρχικά αποκάλυψε ότι μετά και την αποχώρησή της από το παιχνίδι είχε δεχτεί κάποια απειλητικά μηνύματα. Χαρακτηριστικά «Όταν βγήκα δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα, που απειλούσαν μέχρι και τη ζωή μου. Μου έλεγαν "γύρνα πίσω στη χώρα σου”. Φοβόμουν να πάω σπίτι, γιατί δεν ήξερα τι θα γινόταν. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με σχολίασε πάρα πολύ αρνητικά, για τον τρόπο που έτρεχα. Αυτό που αναρωτιόμουν είναι πώς μια γυναίκα τα έλεγε αυτά, η οποία είχε την ευκαιρία να ζήσει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έζησα και εγώ».

Αναφορικά με τα ποσά τα οποία αμείβονταν οι παίκτες, η Xenia σχολίασε ότι «Αυτό που μπορώ να πω για μένα είναι ότι πήρα πάρα πολύ καλά λεφτά. Είναι πολύ κοντά σε αυτά που ακούγονται τώρα (5.000 με 6.000 την εβδομάδα). Το δικό μας Survivor δεν έχει καμία σχέση με το φετινό. Φέτος είναι πιο μελετημένοι οι παίκτες, δεν είναι τόσο αγωνιστικό όπως τα προηγούμενα, είναι περισσότερο reality. Ο Τριαντάφυλλος πλασάρει πολύ καλά τον εαυτό του»

Δείτε τη συνέχεια της συνέντευξης στο πιο κάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση