ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος σε τηλεοπτική εκπομπή

Μια ημέρα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Keven Undergaro, στο Άκοβο Αρκαδίας, η Μaria Menounos μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. 

H ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της σχετικά με τον τόπο καταγωγής της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα».

Mιλώντας για τον γάμο της, η Maria Menounos αποκάλυψε πως ήθελε πάντα να παντρευτεί στην Ελλάδα: «Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία».

Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ακόμα πως θα φορέσει δύο νυφικά δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ σχετικά με την ημέρα του γάμου της δήλωσε πως όλα θα είναι απλά και παραδοσιακά.

Tέλος, η Μaria Menounos δεν έκρυψε και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, λέγοντας ''Έχουμε κάνει καριέρα, οπότε τώρα μας περιμένει ένα παιδί.''

Δείτε το video με τις δηλώσεις της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση