ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tα ΒeautyLine στέκονται δίπλα στη γυναίκα

...και αγκαλιάζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα BeautyLine στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου στην Λευκωσία, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, 2014, τα καταστήματα ΒeautyLine παρέδωσαν το χρηματικό ποσό των €15.000 στην Εuropa Donna Κύπρου.

Το ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις του BeautyLine Magazine Νο16, θα διατεθεί για οικονομική ενίσχυση της EuropaDonna Κύπρου, για πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση, στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του Μαστού, όπως επίσης ενισχύοντας το πρόγραμμα Επιστήθιες Φίλες της EuropaDonna Κύπρου, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ειδικούς στηθόδεσμους και εξωτερικές προσθέσεις σιλικόνης στις γυναίκες που πέρασαν καρκίνο του μαστού.

Κατά την παράδοση του χρηματικού ποσού, η Operational Marketing Manager των BeautyLine κα. Όλγα Παουλλή, ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο της EuropaDonna Κύπρου, κα. Στέλλα Κυριακίδου και της ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα και τις προσπάθειές της κατά του καρκίνου του Μαστού.

Κατά τη παράδοση του χρηματικού ποσού, ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρευρισκομένους και όλους τους πελάτες των καταστημάτων BeautyLine που συνέβαλαν σε αυτή την πετυχημένη ενέργεια, δηλώνοντας: «Νιώθω έντονη την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που αγοράσατε το BeautyLineMagazine και γίνατε συνταξιδιώτες μας σε αυτόν τον ιερό σκοπό για ακόμη καλύτερες μέρες. O κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εσάς, με καρδιές γεμάτες αγάπη, κατανόηση και ευαισθησία για να γίνει ακόμα πιο όμορφος».

Η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κα. Στέλλα Κυριακίδου παρέλαβε την επιταγή και ευχαρίστησε τα καταστήματα BeautyLine για την πρωτοβουλία και στήριξή που παρέχει μέσω αυτής της σημαντικής εισφοράς.

Τα καταστήματα BeautyLine θέλουν να ευχαριστήσουν όλους μαζί και τον κάθε πελάτη τους ξεχωριστά, γιατί χωρίς τη δική τους πολύτιμη συμβολή, υποστήριξη και έμπρακτη αλληλεγγύη, δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αυτή τους την ενέργεια.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X