ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Tα Βeauty Line στέκονται δίπλα στη γυναίκα και αγκαλιάζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου

Σταύρη Φράγκου

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Beauty Line στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου στην Λευκωσία, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, 2015, τα καταστήματα Βeauty Line παρέδωσαν το χρηματικό ποσό των €15.000 στην Εuropa Donna Κύπρου.

Το ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις του Beauty Line Magazine Νο18, θα διατεθεί για οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου, για πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση, στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του Μαστού, όπως επίσης ενισχύοντας το πρόγραμμα Επιστήθιες Φίλες της Europa Donna Κύπρου, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ειδικούς στηθόδεσμους και εξωτερικές προσθέσεις σιλικόνης στις γυναίκες που πέρασαν καρκίνο του μαστού.

Κατά την παράδοση του χρηματικού ποσού, η Operational Marketing Manager των Beauty Line κα. Όλγα Παουλλή, ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο της Europa Donna Κύπρου, κα. Εύη Παπαδοπούλου και της ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα και τις προσπάθειές της κατά του καρκίνου του Μαστού.

Κατά τη παράδοση του χρηματικού ποσού, ευχαρίστησε επίσης όλους τους παρευρισκομένους και όλους τους πελάτες των καταστημάτων Beauty Line που συνέβαλαν σε αυτή την πετυχημένη ενέργεια, δηλώνοντας: «Νιώθω έντονη την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που αγοράσατε το Beauty Line Magazine και γίνατε συνταξιδιώτες μας σε αυτόν τον ιερό σκοπό για ακόμη καλύτερες μέρες. O κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εσάς, με καρδιές γεμάτες αγάπη, κατανόηση και ευαισθησία για να γίνει ακόμα πιο όμορφος».

Η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κα. Εύη Παπαδοπούλου παραλαμβάνοντας την επιταγή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με το Beauty Line έχουμε ένα κοινό στόχο, να κάνουμε τον κόσμο πιο όμορφο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα καταστήματα Beauty Line, για αυτή του την πρωτοβουλία και στήριξή που μας παρέχει μέσω αυτής της σημαντικής εισφοράς».

Τα καταστήματα Beauty Line θέλουν να ευχαριστήσουν όλους μαζί και τον κάθε πελάτη τους ξεχωριστά, γιατί χωρίς τη δική τους πολύτιμη συμβολή, υποστήριξη και έμπρακτη αλληλεγγύη, δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αυτή τους την ενέργεια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση