ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συγκλονιστικά graffitis αφιερωμένα στον Kobe

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο του διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστή, Kobe Bryant σε συντριβή ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε και η 13χρονη κόρη του, τα graffitis που δημιουργούνται ως φόρος τιμής στον  διάσημο παίκτη του ΝΒΑ ολοένα και αυξάνονται.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, σε  λιγότερες από 24 ώρες από τον τραγικό θάνατο του Kobe, ένα μεγάλο γκράφιτι έκανε την εμφάνισή του σε τοίχο του Λος Άντζελες. Το πρόσωπο του Cobe και της 13χρονης κόρης του ξεχωρίζουν στην άκρη του δρόμου στο Μιντ-Σίτι του Λος Άντζελες και μπροστά από αυτό διακρίνονται λουλούδια, μπαλόνια και κεριά που αφήνουν εκεί περαστικοί, στη μνήμη του μπασκετομπολίστα και της κόρης του που έχασαν τη ζωή τους.

Η είδηση του θανάτου του άσσου του μπάσκετ δεν συγκίνησε μόνο την Αμερική, αλλά και όλο τον πλανήτη. Σε λιγότερο από 24 ώρες δημιουργήθηκε και στις Φιλιππίνες ένα αντίστοιχο graffiti.Οι καλλιτέχνες του έργου σχεδίασαν μια τεράστια αναπαράσταση που καταλαμβάνει όλο το χώρο του γηπέδου, του Bryant με την κόρη του. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X