ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Συγκινεί ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στα Γλυκά Νερά

Αυτό είναι το μήνυμά του.

newsroom must

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τους αυτόπτης μάρτυρες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στα Γλυκά Νερά, με τον αστυνομικό που κρατούσε επι μισή ώρα το μωρό της Καρολάϊν, να αναρτά ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, μετά την ομολογία του 32χρονου.

Ο Χρήστος Βαρδίκος σοκαρισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, έγραψε στον λογαριασμό του «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

Να θυμίσουμε ότι ο συζυγοκτόνος πιλότος στην χθεσινή (18/06/21) απολογία του είχε περιγράψει μεταξύ άλλων «Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση