ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Συγκινεί η Vanessa Bryant για την εισαγωγή του Kobe στο Hall of Fame

«Δεν θα υπάρχει κανείς ποτέ σαν τον Kobe. Ήταν μοναδικός. Ήταν ξεχωριστός, ήταν ταπεινός στο γήπεδο αλλά μεγαλύτερος από τη ζωή».

newsroom must

Η σύζυγος του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή –αλλά και της κόρης του, Kobe Bryant, Vanessa Bryant, έδωσε έναν συγκινητικό λόγο, για την καριέρα του συζύγου της αλλά και τον τραγικό θάνατό του, σημειώνοντας το πόσο πολύ ανυπομονούσε για την τελετή του Hall of Fame.

Αρχικά, η ίδια είπε «Τον περασμένο Φεβρουάριο κάλεσα τον Michael και του ζήτησα να παρουσιάσει τον Kobe σήμερα και δέχθηκε. Σε ευχαριστώ που είσαι σήμερα εδώ», αναφερόμενη προς τον Michael Jordan- πολύ καλό οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος την συνόδευσε και στην τελετή, «ο Kobe σε θαύμαζε κι αυτό σημαίνει πολλά για εμάς».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα κατορθώματα του συζύγου της, λέγοντας «Συνήθιζα να αποφεύγω να επαινώ τον σύζυγό μου δημοσίως γιατί ένιωθα ότι δεχόταν αρκετούς επαίνους από τους fans του παγκοσμίως και κάποιος έπρεπε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρη ότι γελάει στον Παράδεισο γιατί σκοπεύω να τον επαινέσω δημοσίως για όλα τα επιτεύγματά του σε ένα από τα πιο δημόσια βήματα. Εύχομαι να ήταν ο σύζυγός μου εδώ για να δεχθεί αυτό το απίστευτο βραβείο. Εκείνος και η Gigi αξίζουν να είναι εδώ για να το δουν. Η Gigi θα ήταν τόσο περήφανη για τον πατέρας της που μπήκε στο Basketball Hall of Fame. Ξέρω ότι ο Kobe ανυπομονούσε να είναι εδώ. Είχε ζητήσει από το Hall of Fame ένα έκτο εισιτήριο για την Capri, ήταν τόσο χαρούμενος».

Ενώ κατέληξε, μιλώντας για τους φίλους και την οικογένειά τους, αλλά και τους αντιπάλους που μπορεί να είχε ο αθλητής, ευχαριστώντας τους, «Δεν θα υπάρχει κανείς ποτέ σαν τον Kobe. Ήταν μοναδικός. Ήταν ξεχωριστός, ήταν ταπεινός στο γήπεδο αλλά μεγαλύτερος από τη ζωή».

Ο Kobe, είχε επιλεχτεί να μπει στο Hall of Fame, φέτος, μαζί με τους Kevin Garnett, Tim Duncan, Tamika Catchings, Kim Mulkey, Rudy Tomjanovich, Barbara Stevens και Eddie Sutton.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση