ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Συγκινεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου - «Είμαι πολύ περήφανη για την αδελφή μου»

Μοιράζεται σε συνέντευξη την προσπάθεια για γονιμοποίηση της αδελφής της.

newsroom must

Συναισθηματική και ειλικρινής ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (28/05/21) η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», για το χαρμόσυνο γεγονός που ήρθε τόσο δύσκολα στην ζωή της.

Η ίδια, μιλώντας για την αδελφή της, και την προσπάθεια να αποκτήσει ένα παιδί, καταφέρνοντάς τα παρά τις αντιξοότητες, μόνη της, συγκινείται.

Χαρακτηριστικά, η Ντορέττα εξομολογήθηκε «Έχω ανιψάκι! Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Της αδερφής μου το παιδάκι, είναι κοριτσάκι. Είναι μια τρέλα, είναι ένα καταπληκτικό μωρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία! Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Ο κ. Παράσχος έκανε το θαύμα του. Όλα πήγαν καλά και πλέον έχουμε ένα κοριτσάκι στην οικογένεια. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Προσπαθούσε τρία χρόνια, είναι μια εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία, οπότε όταν τελικά συνέβη… συγκινούμαι πραγματικά που το λέω. Την αγαπώ πολύ την αδερφή μου, ήταν θεόσταλτο. Πήγαμε και στην Τήνο… Και έγινε αμέσως. Ήταν μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας».

Δείτε την δήλωση στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση